Esittelyssä Interque Oy

Liian moni IT-hanke lähtee hakemaan ihan kuuta taivaalta ja bisnestavoitteet jäävät bittien jalkoihin jo ensi metreillä. Meiltäkään et saa kuuta taivaalta vaan Interqueta: tavoitteita jotka toteutuvat.

Meillä Interquelaisilla on halu ja kyky ymmärtää asiakkaan liiketoimintaprosesseja. Ennen kaikkea meillä on nälkä toteuttaa ratkaisuja, joilla asiakas saa enemmän, nopeammin ja helpommalla. Toimitamme bittejä, joilla tavoitteesi toteutuvat.

Mitä sinä tavoittelet?

Palvelua takaamassa mm.

Iiro Kaksonen
Iiro KaksonenMyynti, Tekniikka
Onnellisesta lapsuudesta huolimatta Iirosta kehittyi pitkän linjan bittiguru. 15 vuoden työskentely johtavissa IT-alan mammuttiyrityksissä on tuonut Iirolle vahvan osaamisen bittien puoskaroinnista ja käyttöönottoprojekteista.

Ajatus luovemmasta ja ennen kaikkea asiakaslähtöisemmästä toteutuksesta iti pitkään Iiron otsalohkossa, kunnes merkittävä askel yrittäjäksi tapahtui kesällä 2010. Katajaan ei ole Kaksonen kapsahtanut, vaan lähtöajatus asiakaspalvelusta on edelleen viikoittaista tekemistä, kohtaamista, kyselemistä ja toteuttamista.

Interquessa Iiron vastuulla on tekniikka, tuotekehitys ja tasapainoilu. Erityisesti uusien ja innovatiivisten ratkaisujen suunnittelu ja toteutus saa Iiron liekkeihin.

Päivän päätteeksi näppiksestä irrottaessaan Iiro alkaa heitellä voltteja muutaman vuoden ikäisten poikiensa kanssa kunnes lopulta nukahtaa kirja kasvoilla.

 

Suomen VahvimmatTilaajavastuu

0
tuhatta tilausta
0
tuhatta tilausriviä
0
miljoonaa euroa
0
toimittaja